之前已经食过佢地既火锅放题觉得几正,而家仲推出埋新自费项目 - 海鲜拼盘,又几啱打卡!海鲜拼盘有几款海鲜:桂花蚌、珊瑚蚌、蚝同带子!份量都几多,好新鲜好爽口.话明台式火锅,呢度有多款台湾特色汤底同配料,我地拣左药膳猪骨汤同胡椒猪肚锅,两款汤底都好足料!药膳汤味浓郁,系我最钟意既重药材味!胡椒猪肚汤底劲香!开胃!而且几多猪肚👍🏻.呢度既价钱一向抵食,即使系放题,呢度任食既牛肉质素依然keep住高质,仲有几款拣添!分别有安格斯黑牛仔、极上无骨牛小排、顶级牛梅花、精选牛五花等等🥩肉味香浓好好食!其他火锅料都可以出去自助区拎,例如唔同口味既水饺、蔬菜、丸类,特别系爆汁牛丸真系劲多汁好爽!仲有自家制饮品、汽水机、咖啡机同生啤机!生啤都任饮,超抵!.除左甜品柜有唔同糕点同雪条柜之外,另一边仲有手工甜品区,有专人整法式焦糖炖蛋同朱古力酱香蕉pancake!旁边仲有椰汁芋圆西米露,我要左一碗,好味啊!呢度午市无限时,晚市都有2.5小时!大家可以去试下,真心抵食!
2024-10-09