📍茶A最近天气转冻,食返啲热辣辣既野就最好不过😌近排茶A就推出麻辣鸡煲同一人火锅系列😈即刻试试佢!🐤重庆麻辣鸡煲(半只) $98鸡煲有得拣辣度:小辣或者大辣,今次就试咗小辣🌶️等咗一阵嘢食就上枱,都唔会话要等好耐~鸡嘅份量几多,有鸡翼、鸡髀等嘅部位,真系有半只鸡嘅份量!鸡食落几嫩滑,肉唔会觉得柴又或者鞋口,几juicy!!!最正系吸收晒啲麻辣汁,好入味!但食到咁上下会觉得越嚟越辣🤣所以食唔到太辣嘅朋友仔叫小辣就好啦🫣配菜方面有洋葱、芹菜同青椒等,味道都唔错~另外,加$12仲可以跟埋白饭同嘢饮🍹🐄谷饲肥牛 (追加配料 +$25)食到咁上下,仲可以追加配料~分别有谷饲肥牛、鲜猪膶同鲜牛肉可以拣~今次就试咗肥牛,偏肥🥸但煮完之后吸收晒啲麻辣汁又几正!😆冇想像中咁韧;$25嚟讲都几抵食🤤🍤照烧鸡扒拼吉列炸虾饭 $68呢个饭绝对啱晒乜都想试嘅我~可以一次过试晒鸡扒同埋吉列炸虾!先讲照烧鸡扒,鸡肉厚实,外皮煎到脆卜卜😈好邪恶啊!咬落去食到肉汁~而吉列炸虾亦都炸得好香脆,虽然只虾唔系话好大只,但胜在够热同够脆😋⭐️好味指数:8/10 📍 茶A (粉岭)粉岭粉岭车站路18号粉岭名都商场2楼53-57号舖
📍茶A

🐤重庆麻辣鸡煲(半只) $98

谷饲肥牛

🐄谷饲肥牛 (追加配料 +$25)

🍤照烧鸡扒拼吉列炸虾饭 $68

⭐️好味指数:8/10

📍 茶A (粉岭)
粉岭粉岭车站路18号粉岭名都商场2楼53-57号舖