2020-06-06 453 浏览
今日lunch上yoga班,老点咗个同事帮我地去买法包做lunch, 今次买5 个,下次可能越买越多.个同事返嚟𠮶阵成个外卖步兵咁, 拎住好多嘢,我地都吓亲。。。。 佢除咗一袋法包之外, 仲拎住两盒口罩, 成堆同事即刻围埋去, 睇吓咩事。 一问之下, 佢而家原来买两个法包送一盒口罩。。。。 痴咗线, 好恐怖, 有冇抵食成咁?! 已经有张卡买9 送1 (真系好易储, 同d同事一齐买,买两三次就已经free一个), 再送埋口罩, 佢究竟系咩玩法?!我今次又系食鸡。。。 一如既往,好好食, 好多鸡肉。 有个新同事第一次食, 佢都话好好食, 好食过subway好多我地仲商量紧点处理盒口罩

我地仲商量紧点处理盒口罩
各位观众,5条。。。。 法包!!
口罩送嘅
2020-06-04
外卖自取
各位观众,5条。。。。 法包!!
口罩送嘅
  • 鸡肉法包