🥢抵食到震一蚊一件煎酿三宝(一肚气+肚屙)🥢之前葵涌食过一间几好食抵食十蚊八件的炸三宝,经过大家的推介,旁边有间终极平,一蚊一件,真系平到一个点,喺呢个社会$1都寄封信都寄唔到,原来$1仲可以买到野食真系难以置信🥢煎酿三宝$1🥢炸三宝比较细件,会即刻返炸,炸野姐姐感觉几好人,会问下夹左几多件,但炸完感觉味道一般,可能被人激亲条气chok 住🥢首先因为人很多需要排队,差不多排到时有个恶死粗声粗气的风褛叔叔,喝叫:喂!点㗎你! 🥢其实排得队都系买野食架啦,想我点呢其实,所以就话买$20 是但拎走,就拎左个好核突的污糟碗夹,再大声喝两个豆腐够唔够架你🥢最后20 件炸三宝我自己夹好了,费事劳气,佢仲要讲多句,你自己好数住几多旧呀吓,好似会呃佢钱咁,其实我都火火地,想爆佢一镬,不过叔叔一把年纪都费事嘈,而且炸野的大姐又几好人咁🥢其实$1 野我唔会有要求有咩服务,但过来买野唔系俾气你受,唔同佢嘈已经好好,反正旁边间店仲好食炸得香脆又干身,可能太多人帮衬佢想赶咁啲客走,等佢唔洗做得咁辛苦🥢后话:食完后唔知系太油腻定个碗唔干净,未到第二朝已经肚痛,最后肚屙左两日,所以肠胃
🥢抵食到震一蚊一件煎酿三宝(一肚气+肚屙)

🥢煎酿三宝$1

🥢后话:食完后唔知系太油腻定个碗唔干净,未到第二朝已经肚痛,最后肚屙左两日,所以肠胃唔好的又要小心自己衡量身体状况

合发小食

地址: 葵涌禾塘咀街珠宝大楼地下125号D舖