2019-09-30
一直以为打边𬬻呢类饭局只限于晚上进行,因为成日都觉得lunch hour会唔够时间食。点知今日竟然可以尝试到午市边𬬻放题,好兴奋!🤩去到铺头要排队等位,但发现原来可以用GULU预先拎飞,下次真系要早d拎飞先得!不过好彩等左大概5分钟就入得,唔系等左好耐。我地拣左60分钟午市套餐的美国牛肉套餐$75。另外,因为咁岩餐厅做紧会员买一送一优惠,而我其中一位同事系会员,所以我地一行4人总共有8碟牛肉!加一之后每人都只系$82.5,真系好抵食!我地入座的时候已经拣好左要木瓜海底椰鱼汤做汤底,所以我地去到座位放低行装之后就出去bar枱拎其他食物。总共有两大张枱放置食物。呢度有好多打边𬬻的蔬菜,都好新鲜,食物都fill得好快。另外丸、肠等等都应有尽有。不过最令我有惊喜的系佢的日式咖喱🍛,配白饭/ 日式和牛炒饭都好好食😋!份量又可以自己控制,非常推荐大家试试!👍🏻饮品区有汽水、纸包饮品等等,另外有冻茉莉绿茶可以拣,几特别。另外有Yogurt机可以俾客人任食Yogurt!仲有好多toppings可以拣,正!👍🏻👍🏻👍🏻