2022-10-16
呢间Omakase午市好抵食🫶🏻$588已经有好多野食其他Lunch Set都好多款式选择寿司饭仲系呈现粉红色原来系师傅自家研发秘方由纯天然植物制成米饭仲系用咗日本温泉水煮出饭特别香甜柔软Lunch Omakase - $588🔸前菜დ 蕃茄蓉დ 核桃子小女子დ 明太子沙律დ 茶碗蒸🔸刺身დ 北海道带子დ 左口鱼დ 间白🔸寿司დ 深海池鱼დ 鲭鱼დ 鲂𫚒鱼დ 金扇鲷დ 烟熏金目鲷დ 银鳕鱼 დ 牡丹虾 დ 大刀დ 左口鱼边 დ 白鳗鱼დ 拖罗鄂位დ 根室海胆🔸稻庭乌冬🔸汤物🔸甜品🔸 Lunch Setდ 汁烧鸡扒饭 - $128师傅唔会由淡而浓咁出寿司,会一d淡味一d浓味,师傅话咁样先可以试出鱼嘅味道。呢间omakase比平日食到嘅唔同!会用多款少见嘅鱼生,仲用顶级鳗鱼同少有嘅拖罗部位!第一次食银鳕鱼寿司,灸烧过竟然有入口即溶嘅感觉😍师傅将牡丹虾嘅虾头烧过,食落虾味香浓。烟熏金目鲷好特别,师傅即场表演烟熏效果,金目鲷上放有蒜片同埋扫上少量辣酱油。呢款白鳗属于顶级鳗鱼,无骨又软滑。拖罗不得了,系吞拿鱼腩位与鱼头连接的部份,一条吞拿鱼都只有好少系最好食嘅部位。甜品系抹茶🍵奶冻,唔会太甜啱啱
$588已经有好多野食
🔸汤物
🔸甜品
🔸 Lunch Set
დ 汁烧鸡扒饭 - $128
师傅唔会由淡而浓咁出寿司,会一d淡味一d浓味,师傅话咁样先可以试出鱼嘅味道。呢间omakase比平日食到嘅唔同!会用多款少见嘅鱼生,仲用顶级鳗鱼同少有嘅拖罗部位!第一次食银鳕鱼寿司,灸烧过竟然有入口即溶嘅感觉😍师傅将牡丹虾嘅虾头烧过,食落虾味香浓。烟熏金目鲷好特别,师傅即场表演烟熏效果,金目鲷上放有蒜片同埋扫上少量辣酱油。呢款白鳗属于顶级鳗鱼,无骨又软滑。拖罗不得了,系吞拿鱼腩位与鱼头连接的部份,一条吞拿鱼都只有好少系最好食嘅部位。甜品系抹茶🍵奶冻,唔会太甜啱啱好😍
除咗食佢个omakase 之外,我哋仲叫咗个烧汁鸡扒饭。鸡扒烧到外皮好香脆,鸡肉亦都嫩滑多汁,配埋餐厅嘅秘制烧汁去烹调就仲好味😋