餐厅: 元気寿司 (淘大商場)
资讯:

2023-07-29 259 浏览
元气@淘大抵食午后之选店内卡位不多 ,如果坐回转位,系较迫同唔舒服的所以每次阿仔都要等卡位,小朋友最钟意个列车送餐,次次帮手拎嘢食,又开心又有满足感。今日食午后之选,真系好抵。1A餐有三片三文鱼,够厚,几新鲜。辛辣长鮨吞拿鱼寿司上有脆片同辣酱,配合一齐食,几好味。白鸟贝寿司,新鲜爽口。柚子胡椒鲽鱼,柚子同胡椒味都唔浓,不过不失。加埋炸虾卷,炸卷松脆弹牙,外层飞鱼子,好食! 1D餐有炙烧珍宝烧蟹柳,蟹柳好厚,烧得好香。烧汁牛肉烧汁味好浓,好味。炙烧黑椒三文鱼,无乜黑椒唔味,但烧过既三文鱼,游走熟同唔之间,好味!蒲烧馒鱼无骨,加汁食,好惹味!厚烧玉子不过不失,蛋较甜!1C餐有甜粟米,炸虾卷,皇帝蟹柳、厚烧玉子同熟虾寿司。炸虾卷最好味,如上介绍,其余无乜特别。每个餐都有小食同轻食,今次轻食我叫了乌冬,好惊喜!汤底清甜,乌冬弹牙。小食我叫了大板章鱼烧,外脆内软,味道不俗;炸虾丸够松脆,但无乜味;芝士薯条够粗,点芝士酱食一流架!

元气@淘大

抵食午后之选

店内卡位不多 ,
如果坐回转位,
系较迫同唔舒服的
所以每次阿仔都要等卡位,
小朋友最钟意个列车送餐,
次次帮手拎嘢食,
又开心又有满足感。

今日食午后之选,真系好抵。
1A餐有三片三文鱼,够厚,
几新鲜。辛辣长鮨吞拿鱼寿司
有脆片同辣酱,配合一齐食,几好味。
白鸟贝寿司,新鲜爽口。
柚子胡椒鲽鱼,柚子同胡椒味
都唔浓,不过不失。
加埋炸虾卷,炸卷松脆弹牙,
外层飞鱼子,好食!

1D餐有炙烧珍宝烧蟹柳,蟹柳好厚,
烧得好香。烧汁牛肉烧汁味好浓,
好味。炙烧黑椒三文鱼,无乜黑椒唔味,
但烧过既三文鱼,游走熟同唔之间,
好味!蒲烧馒鱼无骨,加汁食,好惹味!
厚烧玉子不过不失,蛋较甜!

1C餐有甜粟米,炸虾卷,皇帝蟹柳、
厚烧玉子同熟虾寿司
炸虾卷最好味,如上介绍,
其余无乜特别。

每个餐都有小食同轻食,
今次轻食我叫了乌冬,好惊喜!
汤底清甜,乌冬弹牙。
小食我叫了大板章鱼烧,
外脆内软,味道不俗;
炸虾丸够松脆,但无乜味;
芝士薯条够粗,点芝士酱食一流架!

2023-07-26
等候时间
10 分钟 (堂食)
用餐时段
下午茶