2023-11-24
开扬嘅酒吧餐厅,自然光透入,好chill咁,午餐好抵食。如果夜晚有直播球赛,应该气氛更好~一坐低即刻有杯热柠水,咁啱天气凉凉地,立即加咗印象分☺️✨Lunch Set✨🥣是日餐汤:有些蔬菜蓉,口感丰富。然后有香料、胡椒等,辣辣地,再加阵阵芝士香,好特别又暖胃嘅汤。🥘咖喱羊排烤馕 (Lamb Chop Curry with Naan) $98依个价钱无谂过有两大只羊架🍖,羊架肥美,肉质香,有厚度,好食!🤤咖喱辣辣地,带甜味,配些蕃茄粒,味道好夹,又香又清新。Naan烤饼好香脆,沙律配蜜糖芥末汁,甜甜的,成个菜式整体味道好夹。🍛廓尔喀塔利鸡肉饭 (Gurkha Thali Chicken) $98非常大份又丰富,一上枱见到缤纷嘅颜色已经好开胃🤤有汤、洋葱蕃茄沙律嘅前菜、蔬菜、鸡肉、蛋 及脆口。汤有啲似雪菜汤,咸咸哋🥣。饭粒粒分明,配上香浓惹味嘅鸡肉,再有啲前菜蔬菜增添清新感🥗,整体无论味道同口感都好丰富,令人觉得好满足嘅一个餐🥰
✨Lunch Set✨
🥣是日餐汤:
咖喱辣辣地,带甜味,配些蕃茄粒,味道好夹,又香又清新。
汤有啲似雪菜汤,咸咸哋🥣。