2008-12-12
尋晚同老公仔七點鐘去到, 估唔到原來平日都咁多人等位, 去到羅左張飛仔32號, 叫到20號咋, 不過都好多人走, 不停有叫人入去, 等到七點半都到我地囉入到去全部都要搭檯, 2個人迫埋一邊卡位, 所以個個一食完就緊係走啦, 哈哈哈我就叫左t骨扒, 老公仔就叫西冷, 2份都係七成熟再加蒜容, 好味道播, 其實好耐之前都同媽咪黎食過, 都覺得好食架, 今次再食返, 仲係覺得好味道, 都唔會話拿到d肉好淋呀, 仲好有肉味, 我要求唔係好高架咋, 呵呵個個都為食扒而黎, 一坐底就叫野食, 食完就走, 食得好滿足呀我, 飽足我成晚添, 有機會都想再黎食過其實我本來想試飛鷹架, 不過老公仔個同事話金鳳好食好多又平好多播, 所以黎左金鳳囉, 埋單$150, 我請客啦, 聖誕到你請我食大餐啦老公仔, 呵呵