2022-07-14 69 浏览
一定要大大力推荐下呢一间餐厅😍简直系一次过满足晒我四个愿望🥹烤鱼get! ✔️ 鸡煲get!✔️打边get!✔️任食三文鱼get!✔️ 全部喺晒同一间餐厅度出现 好难得㗎ಠ_ಠ重点系!一啲都唔贵呀🌟晚市火锅放题 任饮任食 成人💰$268onlyyy食物质素一啲都唔求其,全部都系新鲜又好味❤️ 连我最爱嘅毛肚(黑柏叶)都有得任嗌😍真系好正!而且所有牛都系即叫即手切,呢个价钱食到牛味重嘅牛肉 真系超难得🫠非常推荐食烤鱼🌟我哋拣咗清江鱼 鱼肉超滑 少骨 而且煎到脆再放落啲汁煮 劲惹味😍入面有啲椰菜花、西兰花、莲藕片、鸡髀菇 垫底,全部入晒味 真系一路食一路赞😚特别想赞吓呢到啲员工姨姨♥️个个都好细心好有人情味好有礼貌!净系呢样都已经值满分( ̀⌄ ́)唔使谂咁多😌三五知己嚟呢度 吹水吹成晚一定无拣错!啤酒嘢饮任饮 包你食到饱饱先走人😙

重点系!一啲都唔贵呀🌟
晚市火锅放题 任饮任食 成人💰$268onlyyy