2021-10-17
行过见到佢地做紧个「鱿鱼游戏」promotion几得意就去试下😆 只要身分证名有2只字母中「squid」就有9折啦 仲4只就有八折~ 🥳入到去环境好靓 啲灯同装修都好有feel😍 Dinner set ($388) (包括酸菜鱼半份、凉菜一款、小菜一款、乳鸽、时蔬)酸菜鱼酸菜鱼我地拣左鲜鱼片 鱼片一条骨都食唔到👍🏼👍🏼而且份量都几大 入面仲有莴笋 莲藕 豆皮 宽粉 都几多料🤩 汤底我地叫左微辣 都几香又辣得啱啱好 不过如果酸菜味再重啲就好啦😌蒜香烤鲜鲍仔其实个餐都几抵 有成6只鲍鱼😯😯 鲍鱼都唔细只㗎😍 已经帮我哋整走左内脏 啱晒我咁懒😂 鲍鱼边烤得㶶㶶哋 食落唔韧 但系有咬口 口感爽弹🤤 而面头仲有蒜蓉酱 都几香浓😙不过唔钟意咁重味就可以自己整走啲😋陈醋伴海蜇陈醋味好香 酸酸地好开胃🤤 海蜇好爽好弹牙 而且最底仲有啲青瓜丝配埋一齐食 口感好正😍椰香BB乳鸽我哋一食落口食到鸡蛋仔味 即刻好疑惑🤔 望一望先见到系椰香味先放心返😂 感觉好特别 好少食到椰香味乳鸽 令乳鸽香啲 乳鸽肉质嫩滑又juicy 唔会太油 个皮仲脆脆地🤤白灼时蔬时蔬系油麦菜 都几新鲜几爽 呢个餐都几周到 咩都有得食啲
Dinner set ($388)
(包括酸菜鱼半份、凉菜一款、小菜一款、乳鸽、时蔬)
酸菜鱼
蒜香烤鲜鲍仔
陈醋伴海蜇
椰香BB乳鸽
白灼时蔬
时蔬系油麦菜 都几新鲜几爽 呢个餐都几周到 咩都有得食啲 仲有埋最紧要嘅菜😆😆好满足😙
金荞麦冷泡绿茶($20)
无糖咸青柠梳打($28)
饮品都几大杯 啱哂配酸菜鱼/打边炉饮😙 冷泡绿茶入面真系有大大旧冰架 好解渴😉