2024-10-04
今晚,跟班友到中环P Lounge by Plaisance饮返杯,享受佢个舒适环境同品尝到高质素嘅食物同饮品,真系一流!😊首先,我哋先食返个Caesar Salad,系用小鱼干同水瓜子酱做主打,新鲜嘅蔬菜捞拣小鱼干,口感实在过瘾。加埋水瓜子酱系好有特色🥗👍跟住就轮到Mashed potatoes喇,呢啲经典配菜一路都好受欢迎。佢嘅马铃薯泥做得好滑,质地柔软,马铃薯系入口即化咁🥔😄Cold cut and plated,有包括火腿同香肠两款式。佢哋嘅小食款式唔少,口感多样化,开头前或者配主菜都啱,其中,火腿更系我大爱,因此,我好建议你哋嚟呢度食番个拼盘试下!🥓🐙饮品方面,我选咗P Lounge 嘅特饮 - Atlantic Ocean。大西洋鸡尾酒入面,威士忌同椰子嘅烟熏酸味完美咁融合埋一齐,饮落口感好滑,风格特别🍸😌如果你都想放工后揾个地方歇息,或者想约朋友轻松谈吓嘢,P Lounge by Plaisance 绝对系你嘅首选
Cold cut and plated,有包括火腿同香肠两款式。佢哋嘅小食款式唔少,口感多样化,开头前或者配主菜都啱,其中,火腿更系我大爱,因此,我好建议你哋嚟呢度食番个拼盘试下!🥓🐙 饮品方面,我选咗P Lounge 嘅特饮 - Atlantic Ocean。大西洋鸡尾酒入面,威士忌同椰子嘅烟熏酸味完美咁融合埋一齐,饮落口感好滑,风格特别🍸😌