2024-06-03 28 浏览
今日又去土瓜湾探朋友,嚟到呢间环境舒适性价比又高嘅餐厅。我哋2个人都有得坐窗边4人卡位,阔落之余望住街景咁食增添咗一份浪漫💕▫️柚子海盐蜜糖法式猪鞍扒 ($158)猪扒虽然又厚又大块,但食落仍然嫩滑够晒腍柚子蜜糖酱好香浓,酸酸甜甜咁好清新。▫️香烤澳洲草饲羊扒伴烧汁 ($178)羊扒有2件,煎得香得嚟又唔会毡,唔钟意羊毡味嘅朋友都食到!脂肪唔多完全冇油腻感. 沾上特制烧汁更好味▫️黑松露薯条 (加配价$28)薯条好大份,系我最爱嘅厚切薯条🤩面头嘅黑松露份量都好多,食到最后都仲有!跟餐仲会配汤、沙律同饮品,汤竟然系龙虾汤🤩以套餐仲要唔洗加钱嚟讲真系好少见‼️饮品除咗热咖啡同茶仲可以拣百香果红茶,清新减滞呢个价钱坐得舒服又可以同朋友慢慢食慢慢倾,荃湾同马鞍山都有分店架,大家可以一试🤓

▫️柚子海盐蜜糖法式猪鞍扒 ($158)

▫️香烤澳洲草饲羊扒伴烧汁 ($178)

▫️黑松露薯条 (加配价$28)