深水埗- 乐乐韩式猪手*抵食又好食,午餐推介!睇完黑白大厨即刻想食下韩国野,咁岩去开深水埗,一定要去西九龙中心 8 楼food court揾食!揾到呢间乐乐韩式猪手@lulujokbalhk-韩式料理,今次我哋点咗几样菜式,真系食得开心又抵食!💖### 菜式介绍:1️⃣ **玫瑰卡邦尼炒年糕** 🌶️ - 酱汁好浓郁,好香芝士味,带有微微辣味,口感滑嘟嘟又烟韧,食落去好满足!2️⃣ **原味猪手 (配泡菜)** 🐖 - 猪手的油份恰到好处,配上清脆的泡菜,味道超夹,一口接一口,十分美味。3️⃣ **芝士牛肉饭卷** 🍚 - 用料好充足,啖啖都有配菜!牛肉嫩,芝士融化得刚好,包裹著饭卷,吃起来香滑可口,满足味蕾。呢度超级抵食!我哋买单只需 $200 仲有找,性价比非常高,真系值得推荐!🥳📮深水埗钦州街37K号西九龙中心8楼美食广场8F77-79号舖
深水埗- 乐乐韩式猪手*抵食又好食,午餐推介!

### 菜式介绍:

1️⃣ **玫瑰卡邦尼炒年糕** 🌶️