2019-06-30
放假无野做就黎到上环揾食,行行下见到间装潢几靓既餐厅就入左黎啦店内有几名外籍店员,都好亲切,佢地识少少中文,落单都无难度Egg Benedict with smoked salmon $118黎到呢啲餐厅,有得嗌egg benedict我就基本一定会嗌,因为其实都真系几考功夫。呢间既整得不错,蛋整到少少流心,下面仲有几大块既三文鱼,味道都几浓郁!值得一试!另外佢有个水果兜,啲水果都几正!Traditional Fish and Chips $140本人最喜欢食炸鱼薯条啦,见到都系一定嗌!咁佢呢间既炸鱼薯条,讲真,都系几好食!佢有两大旧鱼,配一堆长幼薯条!佢既鱼都炸得算结实,平时食果啲一切就会散开哂,佢既唔会,味道黎讲,比较淡,都系食佢个酱果个味!薯条炸得香脆,系我喜欢食既类型既薯条!Classic BBQ Ribs $148呢个真系超级好食!份量多,佢每旧骨都痴住几多肉下,所以唔洗怕佢唔够多肉。味道黎讲,我觉得佢调到岩岩好,因为本人食过有啲太酸,佢呢个唔会,薯条如上!Chicken Strips $58呢个小食都系比预期好食,首先佢每条鸡柳都大大条,炸到好香脆,同埋佢啲鸡肉都几结实几有
店内有几名外籍店员,都好亲切,佢地识少少中文,落单都无难度
Classic BBQ Ribs $148
Chicken Strips $58
呢个小食都系比预期好食,首先佢每条鸡柳都大大条,炸到好香脆,同埋佢啲鸡肉都几结实几有咬口,呢样系比较惊喜!
总结,系上环5旧零食到咁多野食,仲要咁高质,真系值得黎!