2023-05-05
🚇朋友最近生咗小朋友,所以就多左黎九龙湾探B B😍上次已经黎过呢度😋佢哋唔止价钱大众化💯而且食物水准仲好高添👍抵食🈯️数爆灯呀🥳🥳🥳🍷红酒烩肉丸配蒜香炒意粉 $65🌈上次已经食过佢地嘅招牌生煎肉饼👍今次就试吓呢个红酒烩肉丸配蒜香炒意粉😋佢哋嘅肉我觉得好正💯呢个都唔例外😍用到红酒去烩嘅呢个肉丸🍡肉丸索晒红酒独有嘅香味🍷仲有五大粒肉丸波波⚾️粒粒都好juicy😋食完好🈵️足🥳🐷姜丝猪润汤通粉食炒蛋多士$52🌈系餐牌见到呢个姜丝猪润配通粉😍组合好特别👍汤底嘅姜味够晒浓又够姜😂佢哋系用人手「渣」咗啲姜汁出嚟再加姜丝做呢个汤底🔥认真🈯️数简直爆灯💯加埋又爽口又厚身嘅猪润😋的确系水准之作👍正呀🥳☕️姜汁奶茶 +$4🌈姜汁炖蛋就食得多喇😍姜汁奶茶就第一次试😋超级够姜呀💯原来姜汁同奶茶系咁夹架❤️🥥椰汁红豆冰 +$10🌈不🉐️了呀👍呢个椰汁红豆冰超🈶️水准呀💯椰汁超浓而质地又够厚够杰身❤️味道亦够晒怀旧😍单睇个外表已经劲吸引👍好推介喔🥳🔥香脆奶油猪 $18🌈跟餐可以+$18追加份香脆嘅奶油猪👍新鲜即做🔥所以超脆口💯欣赏呢个小店对每个细节都系咁用心处理❤️诚意可嘉🥳
🍷红酒烩肉丸配蒜香炒意粉 $65
🐷姜丝猪润汤通粉食炒蛋多士$52