2018-02-12 2596 浏览
上星期经过荃湾,已经见到个派传单嘅姐姐热情地递上宣传单张,不过当时已经约咗朋友食鸡煲,但系对于张传单上面嘅食物依然系念念不忘。事隔几日,都仲系心挂挂,今日晏昼嘅时间就约埋朋友去试吓呢一个刺身饭,虽然餐厅系新开张,餐牌上面嘅选择唔算好多,但系价钱都相当实惠,对于选择困难嘅我,真系好难拣。.极上招牌丼$128 (lunch 送面鼓汤/汽水)上图心大心细,最后拣咗极上招牌丼,新鲜嘅刺身排得满满嘅,见唔到入边嘅饭,真系真材实料。刺身望落去都好新鲜,见到呢一个情况,立刻食欲大增。入面有好大只赤海虾、厚身带子、肥美三文鱼腩、剑鱼腩、油润甘香油甘鱼、虽然赐婚刺身饭系用小木桶盛载,后来才发现啲饭嘅份量都好多,真系食唔晒所有嘅饭.三色丼$78 (lunch 送面鼓汤/汽水)下图但睇啲相,已经觉得好新鲜呀,刺身真系好鲜味。同埋啲面话其实虽然餐牌冇海胆嘅刺身或者寿司,但系其实可以询问下店员,因为佢哋先视乎品质才决定当日有冇供应呢。.另外叫了芝麻鸡翼嘅小食$22,即叫即炸不过不失,不过炸得有点over了,颜色较为深色,个人还是推介刺身丼!.餐厅环境:。题外话:最重要系lunch冇加一,着校服仲有九折,过咗l

极上招牌丼$128 (lunch 送面鼓汤/汽水)上图

三色丼$78 (lunch 送面鼓汤/汽水)下图

餐厅环境:

题外话:

最重要系lunch冇加一,着校服仲有九折,过咗lunch Time嘅时间,座无虚席。抵食