2011-08-28
今日同男友行屯市,撞岩晚饭时间就顺手打个转睇下有咩岩食 .点知见到原来id:c 个层开左间争鲜 仲写话推广价8蚊碟就胆粗粗去试1试 . 我地排队个时7点左右.条龙已经排到好鬼长 . 但系点知条龙又郁得几快 . 7点4,5 左右我地就已经坐底左 . 由于得50分钟时间 , 感觉上好赶 ,所以1坐底我地就已经拿拿声拎野食 .望上条回转带选择何其多 仲分好哂类别 .寿司方面 , 饭偏细旧 同埋唔够冻 . 但系d鱼生就够新鲜 . 可能系因为人多的时间流量够大.帆立贝 牡丹虾 系推介 . (特别系冇谂住佢$8 碟会有lee d比较贵d 的食材)刺身方面三文鱼就真系1定要食三文鱼刺身真系令. 油脂同肉比例几均衡.不过就比较细旧小小 . 但都够厚身 . 吞拿鱼就差d喇 . 雪得太冻喇 .希灵鱼就冇咩特别 普普通通啦 军舰比较差小小 . 个3文鱼子军舰睇落都几新鲜 . 但食落就只系ok . 个海胆都只系1般役 . 另外直得1提ga系佢地ga带子 . 有豉油碟咁大只 食落鲜甜 $8 真系几抵食 . 我同男友食到饱饱都只系同左半个钟左右 . 其实限时50分钟听落唔够 但坐落都系够的 . 我地total
我地排队个时7点左右.条龙已经排到好鬼长 .
望上条回转带选择何其多 仲分好哂类别 .
寿司方面 , 饭偏细旧 同埋唔够冻 .
但系d鱼生就够新鲜 . 可能系因为人多的时间流量够大.
帆立贝 牡丹虾 系推介 .
(特别系冇谂住佢$8 碟会有lee d比较贵d 的食材)
刺身方面三文鱼就真系1定要食
三文鱼刺身真系令. 油脂同肉比例几均衡.
不过就比较细旧小小 . 但都够厚身 .
吞拿鱼就差d喇 . 雪得太冻喇 .
希灵鱼就冇咩特别 普普通通啦
军舰比较差小小 .
个3文鱼子军舰睇落都几新鲜 . 但食落就只系ok .
个海胆都只系1般役 .
另外直得1提ga系佢地ga带子 .
有豉油碟咁大只
食落鲜甜 $8 真系几抵食 .
我同男友食到饱饱都只系同左半个钟左右 .
其实限时50分钟听落唔够 但坐落都系够的 .
我地total 食左22碟 . 埋单连加1都系194 .
整体黎讲 , 等候时间唔算长.
店入面环境卫生都ok
不过系坐得迫d .
服务1般 , 可能因为唔洗落单唔洗唱单个d 变左其实都冇咩服务可言.
不过我见部份店员对老人家都几贴心的 .
野食方面, 1分钱1分货 对于佢ga野食 我已经觉得lee 个价钱黎讲真系算抵食.