2021-08-30 726 浏览
前排同朋友去左南丫岛半日游,由于系空肚去既状态,未上船前已经话要去到食野先,码头已经有哩间餐厅既广告,望落好吸引。落船行3分钟到就到Jay bird, 同朋友行左个圈最后都系决定去哩间比大家睇下个drink menu, 野食几抵食,酒都平,好多外国人系度食。我地两个人食,嗌左4样野加两杯野饮😂因为menu睇好吸引,忍唔住叫多dIced chocolate 个卖相几好,不过太多冰,唔系好饮到chocolate个味,普普通通,嗌既话建议嗌少冰Cranberry milkshake 好饮好多,真系一分钱一分货😂饮落有小小似沙冰质感,不过好饮,个cranberry味好浓郁,值得推荐好耐冇食hotdog, 好想食所以嗌多个。个BBQ sauce好好味,配搭肠仔真系一流吾好睇个样普普通通,哩个系最好食既一个。个墨西哥卷饼好有澳洲嘅味道,个馅有烟肉,芝士, 鸡蛋和莎莎酱, 好丰富,好味道,重点性价比好高,值得encore. Chicken fingers同fries 正常,冇乜特别,因为嗌左太多觉得有啲热气😂😂就咁嗌20蚊fries已okChicken Burger 好味㖞!个包皮吾会太淋,鸡肉煎得

Iced chocolate

Cranberry milkshake

Cheese + BBQ sauce smoked sausage on baguette

墨西哥卷饼

Chicken fingers + chips

Chicken burger

Chicken Burger 好味㖞!个包皮吾会太淋,鸡肉煎得够香,不过因为食太多,所以就冇咩胃enjoy this😂

总括嚟讲,餐厅环境唔错,有外国风情,音乐好听,staff 态度好好,我整跌成同牙签,牙签跌晒落地都冇闹我😂😂😂👍👍

去南丫岛值得嚟依度chill下😎
Cranberry milkshake