放工想食餐好嘅庆祝吓第一日返新工😌太子有间叫做Cafe Paradise用旋转木马做主题!石烧牛应该喺呢度嘅signature, 我哋叫咗一级超牛腱, 加$30连埋set 好抵食呀😌200g比想像中大份 用热石嘅好处系你可以自己控制块牛几成熟~好重牛味好Juicy, 另外仲有薯条金黄色炸得好靓~加$15升级咗芒果沙冰,大大杯由开餐饮到尾😂餐汤系粟米忌廉汤,仲有个心心碟凯撒沙律甜品有个芒果布甸,佢个造型好得意💕另外点咗个水牛城鸡翼,超级大只我同男朋友讲笑话系咪火鸡😂😂略嫌偏咸,酱汁非常浓郁,不过都系好好味嘅~单点帆立贝墨鱼汁烩意大利粉,出边有啲墨鱼汁意粉系得个颜色冇咩味,呢度嘅墨鱼汁味好浓,啱晒我呀⚫️✔️内部环境少少昏暗仲有啲吊灯,整体感觉就系平价西餐厅食嘢,而且经理同店员嘅服务态度都好好,不断帮手收碟同埋提醒啲牛要点样煎👍🏼会介绍朋友嚟试呢间,食物选择种类都好多好多,单点唔贵,加钱连套餐亦都好丰富👏🏼

放工想食餐好嘅庆祝吓第一日返新工😌
太子有间叫做Cafe Paradise用旋转木马做主题!

加$15升级咗芒果沙冰,大大杯由开餐饮到尾😂

餐汤系粟米忌廉汤,仲有个心心碟凯撒沙律

甜品有个芒果布甸,佢个造型好得意💕

2022-06-27