2017-05-10 881 浏览
两个男仔行完山 梗系要揾一个食肉既地方食晚餐啦! 拣咗去铜锣湾嘅呢间牛涮锅食饭 去到𠮶阵时候门口已经好多人等位 我哋大概等左半个钟先入到去食 我哋拣咗第二个任食餐 $168 美国极上牛去食 其实我地目标好明确 就系要狂食肉 拣咗个鸳鸯汤底一边系猪骨汤一边系番茄汤 上菜 整体上牛肉猪肉同鸡肉都几鲜嫩 而且切得好薄 所以超级快熟 口感仲要唔错 tim 我地仲加左 $18 可以无限畅饮 asahi 啤酒 成个过程好爽快 黎食放题最后又点小得食返个雪榚呢 ! 依间牛涮锅有乳酪雪糕 同 绿茶雪糕 比你选择 味道出奇地好食! 有好香浓既缘茶味 食完一餐丰富既肉 再食埋个雪糕简单就系大满足