餐厅: 越大哥越式小廚
资讯:

2021-06-06 505 浏览
又继续出我嘅南区扫黄系列💛今次呢间系同事大力推介,又大份又好食,上菜快手,平日仲有餐饮送😋 无论钟意食猪扒鸡扒,汤定捞,基本上乜嘢组合都做到俾你😌🥗 香茅鸡翼猪颈肉捞檬($62)依家啲天气咁鬼热😪有时冇乜胃口就会想食酸酸甜甜嘅捞檬🤤今次拣咗双拼😋鸡翼同猪颈肉都系我嘅最爱,即叫即整,热辣辣又新鲜🤤一上枱见到咁多𩠌真系有啲吓亲😂😂😂果然系价钱亲民又抵食🥰🍲 猪颈肉汤河($58)系好怀念嘅越式汤河味道🥺汤底味道清甜,河粉好滑,猪颈肉同样系超级多🤤🤤有成十几块,好满足🤤

🥗 香茅鸡翼猪颈肉捞檬($62)
香茅鸡翼猪颈肉捞檬

🍲 猪颈肉汤河($58)
猪颈肉汤河

香茅鸡翼猪颈肉捞檬