Three on Canton

餐厅: Three on Canton
资讯:

2024-10-25 13443 浏览
最近去咗港威酒店食自助餐 – Three on Canton,朋友话佢哋嘅选择够多,食物质素都几好,有好多新鲜嘅海鲜同甜品,就过嚟试一试啦!🍽️🍫 朱古力喷泉呢个朱古力喷泉真系超吸引,睇住啲朱古力不停咁流落嚟,第一下已经忍唔住要试吓!配埋哈密瓜、棉花糖同其他甜点,沾满浓郁嘅朱古力,口感丰富,啱晒甜品控!😋🌮 Taco StationTaco station可以mix-and-match,真系好玩又好食!有唔同嘅配料拣,无论系牛肉、鸡肉或者素菜,全部都好新鲜。🌽加埋自己钟意嘅酱汁,真系可以整出属于自己嘅独特Taco!个人觉得系自助餐嘅亮点之一!🌮🦀 冻海鲜(蟹脚、青口、带子、小龙虾、鲍鱼)冻海鲜区真系好新鲜,蟹脚啲肉系甜嘅,带子同青口都好新鲜,鲍鱼仲有弹性,食落去真系一啖啖清甜嘅海味!🦞尤其系小龙虾,肉质鲜甜,食完仲想再拎!🦪🍣 寿司鱼生寿司鱼生区嘅选择都几多,鱼生好新鲜,切得啱啱好,唔会太厚或者太薄。🐟🥓 Ham Station (4 options: chicken and mushroom sausage, lyoner ham, salami spinate, coppa ham)
🍫 朱古力喷泉
🌮 Taco Station
🦀 冻海鲜(蟹脚、青口、带子、小龙虾、鲍鱼)
🍣 寿司鱼生
Ham station有唔同种类嘅火腿可以拣,我试咗salami同coppa ham,两款都咸香味浓,配埋少少酸瓜更加开胃!🍖
🍖 厚切火腿
呢个厚切火腿煮得啱啱好,唔会太干,外皮仲有少少焦香,咸香啱啱好,食完真系好满足!🥩配埋一啲自助酱汁,味道更加丰富!
🍰 Dessert Station
甜品区选择都多,蛋糕好靓,试咗佢哋嘅芝士蛋糕,唔会太甜,芝士味浓郁,口感绵密。🍮
🥂 Drinks Station
饮品站都有唔少选择,果汁都有三种拣!

我喺网上平台book位,有5折,折左唔驶500蚊~抵食啊!
2024-10-22