2022-12-21
今日嚟到大角咀揾食,原来大角咀呢头都劲多嘢食。我有啲想念台湾🇹🇼,所以就拣咗间台式风味餐厅食饭🍴一入到餐厅,啲装修好有台湾怀旧嘅味道,好有特色👍🏻💕经典卤味大拼盘🥘🧡🥢呢一个卤味拼盘包括有😍猪耳、猪大肠、豆干、海带同卤水蛋🥚呢个拼盘组合劲丰富✨每款都卤得入味,而唔会过分咸,带有卤水香,份量充足,大大份,正👍🏻起司肉松蛋饼🧀🫔呢一个蛋饼🧀芝士拉丝烟靭好食🤩馅料、肉松份量充足,点埋𠮶酱食🍯甜甜地都唔错✌🏻🍬台式炸酱面🍜🥒呢一个台式炸酱面炸酱香浓🥢份量都好够,加埋青瓜丝捞埋一齐食🍲有炸酱味道之余,仲有青瓜嘅爽脆😚经典珍珠奶茶🧋✨🍡去到台湾必须饮珍珠奶茶😍呢间茶味香浓,珍珠烟韧,甜味适中😊而且包装都十分有台湾怀旧嘅味道🧋滋补药炖排骨汤🥣☺️呢一个排骨汤,我觉得好啱秋冬时候饮🍂钟意药膳味道嘅朋友,千祈唔好错过💁🏻♀️呢一个汤药膳味香浓,排骨亦都熬得入味,肉质都腍👍🏻一咬开就甩骨,饮完啖汤,都觉得好滋润🍲
经典卤味大拼盘🥘🧡🥢
起司肉松蛋饼🧀🫔