2023-01-26 124 浏览
🏮对于最爱打边炉嘅人黎讲🔥一年四季都系火锅嘅好季节❤火锅最重要除了个「炉」之外😂汤底都绝对系火锅嘅灵魂✅今晚又开始转冷噜🧣快啲约埋啲friend出去围炉取暖啦🥳🥳😋今次拣咗呢间火锅店嘅原因系佢地嘅汤底🈶️成8⃣️款咁多❤我哋就拣个鸳鸯锅🔥同埋上选安格斯牛肉晚餐$255/位试吓先🔥90分钟任饮任食真系好抵呀🥳🥳🔥汤底🌈我哋+$30 拣咗鸳鸯锅🔥一边拣「桃胶士鸡美人锅」❤另一边我哋就拣「美白凝肤牛乳锅」嘻嘻😜个汤滚起即刻忍唔住「峡」一啖汤👍好滋味呢🥳🔥放题火锅一定要🈶️一个好大嘅任食自助区啦❤佢哋呢度个自助区好特别㗎💯仲有好多台湾夜市小吃✅🈶️皮蛋酱油豆腐、蒜泥白肉、麻辣云耳、三杯豆芽😋充满住台湾夜市feel呀🥳🥳💯自助区仲有好多款色嘅丸仔丸类🍢🍡🈶️台湾嘅王子面、劲多新鲜蔬菜🥬仲有🈶️羽衣甘蓝❤放题火锅店真系比较少见呢🥳🧃🥤🧋🍵☕️🫖饮品区饮品选择越多不胜数❤选择亦唔少架✅又冷又热💯仲有自家制嘅手调茶添😋可解油腻喔🥳🔥炸物款式都有好多❤🈶️香煎饺子物、台南盐酥鸡、地瓜丸、手抓饼、宜兰葸馅饼🥙喜欢食台湾地道小食嘅一定大满足呢💯🐂上选安格斯牛肉🌈特别喜欢呢个上选安格斯牛肉🐃佢嘅雪花程度唔错👍以放题黎讲已经算满

🔥汤底

麻辣云耳、三杯豆芽😋充满住台湾夜市feel呀🥳🥳

🐂上选安格斯牛肉

🌈特别喜欢呢个上选安格斯牛肉🐃佢嘅雪花程度唔错👍以放题黎讲已经算满意噜❤而且牛肉味仲够浓呢👍要不停encore呀🥳🥳