2024-07-19
马祖行开见到佢地有午市套餐,真系好劲呀!所以就试下首先,呢个$158嘅prime grade牛颈脊套餐就已经够超值,一次过食到两碟牛颈脊,𠮶个肉质肯定特别鲜嫩入味!加上90分钟嘅定量放题,除咗肉类有限之外,其他饮品甜品配料都可以毫无忧忌咁任饮任食,真系做足呢餐饭。唔单止有牛颈脊,仲有啲台式丸类做主角嘅火锅配料,感觉会好有特色。而且仲有好多唔同牌子嘅雪糕,由Dreyers到Movenpick,甚至连雀巢都有,真系好多选择。不过讲到呢个就要提一下,你话呢间餐厅系马祖嘅?因为香港嚟嘅我谂其实都未听过呢间叫「马祖」嘅餐厅㖞。不过呢个都无所谓,我相信只要呢个套餐货真价实咁好食就得啦!总之,听你讲呢个$158嘅prime grade牛颈脊套餐,包括咗两碟牛颈脊,加上90分钟嘅定量放题,真系好抵食!仲有台式丸类同好多款雪糕,绝对系一次满足所有馋嘴胃口嘅绝佳选择!如果真系机会嚟到呢间餐厅嘅话,我都好想试下先!#香港旅行 #香港美食#香港探店 #美食#多国菜#试食 #餐厅 #推广#foodie #hkfoodstagram #hkfood #hkfoodlover #kaygorfoodie #hkig
行开见到佢地有午市套餐,真系好劲呀!所以就试下
#foodie #hkfoodstagram #hkfood #hkfoodlover #kaygorfoodie #hkig #hkfoodie #foodiehk #hkigers #hkfoodblog #打卡 #hkinfluenerce #hkkol #food #foodpic #yum