2022-01-05
终于有时间试吓呢间系太和商场既台湾菜啦,台湾野总系唔会令人失望😜😜入到去间舖都算几大😊环境几好又坐得舒服👍🏽👍🏽都几适合三五知己喺度倾偈食嘢😌😌不过今次得我一个人😂下次先同朋友食啦😜由于我好肚饿嘅关系😆就叫咗一碗面加一个小食仲有一杯嘢饮添😝估唔到最后竟然食唔晒🤪睇吓张相你就会知🙈手撕鸡麻酱冷面🐔嚟到我都打咗个特😳😳个面竟然大到咁🙈😅非常足料👍🏽味道唔错😌本身个面都有做到调味😏加埋佢甖辣椒油,真系不得了☺️辣椒油好香,有少少麻辣味🙈正!甜不辣🐟我超级钟意食呢个!!!炸过嚟,做到外脆内软,而且劲烟银,有少少鱼香味,简直好食到停唔到口🤩🤩🤩仙草奶茶🥤平时都系饮开珍珠奶茶多,难得呢度有得叫仙草奶茶,梗系要叫黎饮下,系台式奶茶啦,加上滑滑嘅仙草😋😋唔错唔错😜整体来讲呢间都几满意,坐得舒服👍🏽,食物又OK🥳而且又大份,有机会都可以再嚟🤩
手撕鸡麻酱冷面🐔
甜不辣🐟