2022-08-12
/抵食台湾菜/一个人系九龙城广场揾食行行下见到依间餐厅都几多人等望下餐牌原来系食台湾野既而且价钱都算合埋钟意食台湾野既懒猪当然冲🏃🏻♀️.🔸丰盛三品牛肉面 $69+4 (转蕃茄汤)牛肉面黎讲依个价钱唔算贵,三品牛肉面包括左牛丸、牛腩、牛腱,每款𩠌各有两件。个人觉得依个牛肉面几有惊喜,牛腱每件都算几大,而且几香,质地又唔会过腍过韧。牛腩够软腍,而且牛丸唔系干争争,入面系有肉汁既🤩蕃茄汤底酸酸甜甜几开胃~.🔸原味饺子(5只) 套餐+$15饺子就系普通菜肉饺,不过不失~.🔸茉香绿茶星期一至五套餐包埋一杯红茶或者绿茶,懒猪叫左绿茶走甜,淡淡茉香味道,解腻舒服👍🏻.总结来讲,$83食到咁丰富饱肚既午餐,cp值都几高!其实牛肉面都大碗,就算唔加饺子都好够饱,不过懒猪第一次食唔知道🤭想食更实惠既仲有其他台式风味系列/台式汤面系列,平均$50-60包埋小食,都好抵!可以回头既一间餐厅~.
一个人系九龙城广场揾食
行行下见到依间餐厅都几多人等
望下餐牌原来系食台湾野既
而且价钱都算合埋
钟意食台湾野既懒猪当然冲🏃🏻♀️
🔸丰盛三品牛肉面 $69+4 (转蕃茄汤)
🔸原味饺子(5只) 套餐+$15
饺子就系普通菜肉饺,不过不失~
🔸茉香绿茶