2023-07-31 46 浏览
估唔到平日夜晚嘅D2 place都咁多人,今次随便入咗间台湾野,质素都几好~👍🏻店舖唔大,位同位之间有啲逼menu一页睇哂,都系基本台湾野,自助QR code落单嗌咗盐酥鸡卤肉饭同半筋半肉牛肉面盐酥鸡非常大旧,粉唔会太厚卤肉饭都好够味,但啲肉好大粒,唔似系台湾食,仲食到好大粒冬菇😂切细啲就更好牛肉面拣咗粗面,面真系好厚好粗,但唔够弹牙,汤都浓味,正常水准有5大旧牛肉,肥瘦均匀,都几抵食另外嗌咗小食拼盘同地瓜球啲甜不辣好弹牙,花枝丸炸到好脆,更外加泰式辣酱冇得输!最惊喜系个黑糖蕃薯条,外脆内软,食到停唔到口😍😍地瓜球就普通啲,始终同台湾嘅差好远,个皮太厚喇,唔够q弹,不过值得一提系冻咗个地瓜球反而仲qq过热食~入面系紫薯馅,甜甜地~最后点少得台式野饮,我地嗌咗冬瓜牛奶同珍珠奶茶,正正常常唔会太甜咁两个食到劲饱,性价比非常高👍🏻👍🏻平日8点几都要排队,所以大家要食就早啲去喇😆
店舖唔大,位同位之间有啲逼
menu一页睇哂,都系基本台湾野,自助QR code落单

嗌咗盐酥鸡卤肉饭同半筋半肉牛肉面

盐酥鸡非常大旧,粉唔会太厚

有5大旧牛肉,肥瘦均匀,都几抵食

另外嗌咗小食拼盘同地瓜球

两个食到劲饱,性价比非常高👍🏻👍🏻
平日8点几都要排队,所以大家要食就早啲去喇😆