2019-02-23 1402 浏览
今日同一个声称自己钟意食辣 但实际上又唔系几食得辣嘅朋友去食四川小食🤣 餐厅卖中菜 但装修都几新潮同西式🤣 感觉舒服企理嘅就咁睇张点餐纸我哋误会咗 以为系粉面形式 谂住叫个粉皮几个𩠌 再加啲小食两份分结果 我 哋 又 错 喇🤯粉皮同麻辣烫系两样嘢 两样各自都几饱肚 啲小食又个个都有相当嘅分量🤧 最后我哋要call多个朋友嚟 三个女仔先搞得掂😂惊朋友食唔到 粉皮同麻辣烫叫咗小辣 小食叫咗微辣 朋友食完话中辣佢都应该ok 我都觉得系 下次嚟应该要叫辣好多🙊 而埋单只系$212 都几抵😯凉拌粉皮超大碗 调味酸酸辣辣 好开胃麻辣烫个汤唔系真系好辣 墨演同牛演都似手打 好多𩠌好满足😛双拼麻辣鸡翼猪耳 正常发挥 辣得过瘾红油韮菜饺 正🤤 皮薄饀靓嘅饺子沾上小小辣嘅辣油 我最钟意呢个蒜泥白肉都系因为微辣嘅关系 辣味就唔系好出 但蒜味好香 肉唔鞋 几爽 都正😛 同场加映饮品-咸柠七🤣

餐厅卖中菜 但装修都几新潮同西式🤣 感觉舒服企理嘅

凉拌粉皮超大碗 调味酸酸辣辣 好开胃