2022-09-20
🤍Friday Bar & Restaurant🖤尖沙咀加拿分道25-31号国际商业信贷银行大厦14楼📍今次同朋友嚟咗尖沙咀呢间酒吧餐厅,环境阔落坐落都几舒服,入边仲有几款game同埋见到有唱K包场服务!同朋友坐到差唔多10点几先走。🍖酥炸去骨原只猪手 $198全晚CP值最高嘅嘢食!猪手炸完上到嚟仲系热辣辣出烟,猪手皮脆到好似薯片咁,加上肉又多汁鲜嫩,大大只都食得哂!另外仲会有酱汁可以拣,我哋拣咗孜然粉同埋泰式酸辣汁,辣辣哋够开胃~🐟🍟炸鱼薯条 $88炸鱼唔算大嚿,但系厚切得来咬落去多汁又滑,质素都唔错,你仲有一只蜜糖芥末酱可以点,芥末味好重,同平时食开嘅蜜糖芥未完全唔同!🧀卡邦尼意粉 $78意粉煮得好烟韧,再加埋蘑菇碎同埋烟肉粒粒啲口感,$78来讲都真系几抵食。🦪蒜茸牛油烧蚝 $68性价比十足,估唔到会有四只生蚝!面头布满嘅蒜蓉再加上牛油香气,同生蚝非常之夹!🍹Virgin Mojito $78Mocktail必拣!清新嘅青柠加上薄荷叶,呢杯就啱晒唔饮酒嘅人!🥃Sex On The Beach $98呢杯酒用左vodka同橙汁沟成,味道甜甜地入口唔浓烈,但后劲十足!唔习惯饮酒嘅人就要
🖤尖沙咀加拿分道25-31号国际商业信贷银行大厦14楼
🍖酥炸去骨原只猪手 $198
🐟🍟炸鱼薯条 $88
🧀卡邦尼意粉 $78
🦪蒜茸牛油烧蚝 $68
🍹Virgin Mojito $78
🥃Sex On The Beach $98
呢杯酒用左vodka同橙汁沟成,味道甜甜地入口唔浓烈,但后劲十足!唔习惯饮酒嘅人就要小心啲啦,尤其系女仔!