好耐冇同朋友见面,约咗一齐食我哋都钟意嘅打边炉,呢间未食过但见佢几多嘢食又几抵食,试吓~🌟今日系食辣嘅心情,叫咗小辣小麻嘅水煮鱼,个辣度唔错,鱼嘅份量都几多👍🏻🌟另外一枱送一碟顶级牛板腱,好香牛味。手切鲜牛肉亦都好新鲜👍🏻👍🏻🌟朋友和我都钟意食海鲜,食咗好多波波蚬和蛏子,蚬有海水味,蛏子都弹牙。另外都有虾,新鲜好味😋🌟蔬菜类别都好多,我特别钟意食莴笋和鲜淮山😍🌟另外还有一些前菜和水果。不可错过的是鱼皮,超脆,一入水吱吱喳喳的😎😎🌟饮品款式都多,有水果茶、冷泡茶或其他罐装饮品,也可饮啤酒🌟有6款口味嘅维记雪糕,芋头味和芝麻味冇得输😋😋😋7点前离座加埋一都不用$200,净食海鲜都抵👍🏻仲要有超多锅底选择,烤鱼鸡煲都得。我和朋友选择困难都拣左好耐🤣

🌟蔬菜类别都好多,我特别钟意食莴笋和鲜淮山😍
🌟饮品款式都多,有水果茶、冷泡茶或其他罐装饮品,也可饮啤酒
🌟有6款口味嘅维记雪糕,芋头味和芝麻味冇得输😋😋😋