2019-11-17
行过华都见有d饿,朋友之前都有黎食过,就带左我黎呢间《寿司达人》食个晏。店入面空间吾系好大,想坐得舒服d,可以择坐门口外边。天气凉凉地,无所谓喇。其实都有几多人黎食呢间平民寿司。我谂都系属于大家既饭店之一。餐牌既选择都好多下,可以跟住黎自由配搭,而且价钱吾系话贵。我就择左B7既蟹籽三文鱼饭🍣 + C4玉子烧 + D1三文鱼刺身(4件)系$62蚊。鱼生黎讲好大片,都有大约六大片,而且都算新鲜,如果净鱼生饭黎讲$38好抵。至于个玉子烧烧得几靓,又大旧,不过我觉得有d甜,食完会好济....朋友叫左个E4 炸饺子乌冬定食 $52蚊。饺子黎讲炸得都算ok,配埋沙律酱,食落都脆口。反而我觉得虾寿司同鱿鱼个件比较干身,麻麻地。乌冬汤底都比较清,质素可接受,而且都大碗。另外加罐装饮品都系只需$5咋!
餐牌既选择都好多下,可以跟住黎自由配搭,而且价钱吾系话贵。
朋友叫左个E4 炸饺子乌冬定食 $52蚊。