2022-12-27
前几日剥完智慧齿真系谂唔到可以食乜好仲要咁啱搭正圣诞节🎄,真系扫兴😮💨睇完阿凡达,个肚饿到不得了,就即刻冲去商场睇吓有咩食,难得元气唔洗排队 (可能因为已经八点,同埋啲人应该出晒去睇灯饰)由于天气太冻我哋有嗌热食同寿司🥶寿司比预期好(大家睇返之前我写千两嘅食评比较一下),鱼嘅质素(油香同肉质)都出奇地同千两差唔多,而且佢平千两30%,性价比高热食虽然款式唔多,而且个Menu一直冇乜大变过,但系我哋叫嘅章鱼小丸子同炸鸡翼都唔错章鱼小丸子外脆内软,炸鸡翼送来热辣辣,肉质嫩滑,用汁浓厚*但系都要带定头盔先,之前试过有优惠活动嘅时候,质素系比而家差好多嘅,啲饭系试过松散嘅,同埋啲鱼试过切到烂晒,所以都要睇吓多唔多人,同埋撞正个师傅个手势好唔好🤯同埋佢个送餐火车都几有创意,其实出咗一段时间,只系我觉得佢个smart detector 可以做得好啲,同埋可以划一个小area放啲盖,下面再有一个输送带可以自动将啲盖送返厨房,咁就方便好多,张枱都几细如果放埋啲盖就好逼夹如果元气可以base on 现有嘅menu,加多啲特色寿司、刺身同热食,会更加吸引整体体验: 8.5/10
仲要咁啱搭正圣诞节🎄,真系扫兴😮💨
由于天气太冻我哋有嗌热食同寿司🥶
整体体验: 8.5/10