2023-02-25
网上揾到呢间叫Papa的外卖店,价钱唔贵,睇餐牌仲几啱食,一于同朋友叫呢间先。见近近地就自己上去pick up,大厦唔难揾,不过架䢂要拉闸真系有啲唔惯呀。一早落左单,去到㩒个门钟就有得拎,非常有效率👍见天气咁好,同朋友到左观塘海宾到开餐,哗,原来呢度平日都好多人带地坛黎野餐㖞,呵呵,我哋就食香喷喷嘅外卖🤭🐖猪腩肉饭配香草杂菜汁🍚自己点左猪腩肉饭,有四大片腩肉,多肥少瘦加上猪皮烧得香口真系几正,入口有满满的猪油,好满足😝香草汁几啱口味,多汁正好捞饭食,配料有红萝卜同椰菜仔,有肉有菜啱晒啦。🐂牛肋条饭配红酒烧汁🍚朋友叫左牛肋条,牛就梗系要配红酒汁啦😛炆得好入味,啱啱肉正呀,配菜同样系红萝卜同椰菜仔。🐓Papa Yellow🥗另一位就话要健康啲食沙律戒淀粉质㖞,叫左个Papa yellow,有牛油果、蕃茄、芒果、鸡肉同沙律菜,都几大碗㖞,仲有啲藜麦添,抵食过便利店嘅沙律餐😆朋友表示满意👍人均五十蚊左右就食饱饱,正🤤
🐖猪腩肉饭配香草杂菜汁🍚
🐂牛肋条饭配红酒烧汁🍚
🐓Papa Yellow🥗
人均五十蚊左右就食饱饱,正🤤