2024-03-18
海鲜喇沙掺掺:面底份量好足,有米粉+油面2种面沟埋,原来掺掺既意思系两沟面咁解,虾同蚬都唔细只,仲有3粒鱼蛋、豆卜同埋芽菜,汤底系平时食开少少辣有椰香既喇沙,呢个价钱黎讲冇咩好挑剔👍肉骨茶饭:同样冇偷工减料,有3大旧猪肉+卤蛋,入面仲捞到有药材,唔怪得食落咁有药材味,仲附送左2片油条浸汤食几得意,都系性价比不错我仲加左个参巴酱通菜,个菜底系烚的冇咩油份,个酱少辣少甜个质地有啲似泰式辣酱,冇想像中咁重口味,有健康既感觉。佢地有外卖自取电话,建议大家可以打个电话嗌定咁就唔洗等,我果日4点去到但发现佢地果日落场后4:30先开门,所以打个电话去问下开左门未就最好😀见到店主同啲街坊都几熟,住附近既可以一试