餐厅: 日の苑西日式外賣專門店
资讯:

2011-01-28 50 浏览
早前,帮衬台客弄茶,经过见到附近有间小食店将要开张!再过多一、两星期大约12月中终于开咗,原来系间日式外卖专门店。有饭团、寿司、刺身、小食、定食...等等。几多选择!这次,帮衬台客弄茶,顺便走嚟日の苑,睇吓有咩啱食!由于时间关系,我又唔想等,直接买两个饭团算数!三文鱼饭团 $10原先我叫咗烟三文鱼饭团,可能店员听错或者攞错; 因为我唔太钟意食生嘢!饭团系三角形,份量不少!一咬开,咦!三文鱼比预期多! 淡淡地味,珍珠米加咗醋粉,酸酸地真醒胃!鳗鱼饭团 $12好惊喜!饭团混入鳗鱼汁,惹味非常!洒上紫菜粉,未包上紫菜,都已经流口水! 中间有一块薄身鳗鱼,味道都不错!
日の苑日式外卖专门店
有饭团、寿司刺身、小食、定食...等等。几多选择!

这次,帮衬台客弄茶,顺便走嚟日の苑,睇吓有咩啱食!

由于时间关系,我又唔想等,直接买两个饭团算数!
由于时间关系,直接买两个饭团算数!
三文鱼饭团 $10
原先我叫咗烟三文鱼饭团,可能店员听错或者攞错;
因为我唔太钟意食生嘢!
饭团系三角形,份量不少!一咬开,咦!三文鱼比预期多!
淡淡地味,珍珠米加咗醋粉,酸酸地真醒胃!
三文鱼饭团
一咬开,咦!三文鱼比预期多!
鳗鱼饭团 $12
中间有一块薄身鳗鱼,味道都不错!
鳗鱼饭团
2010-12-17
外卖自取
三文鱼饭团
由于时间关系,直接买两个饭团算数!
鳗鱼饭团
一咬开,咦!三文鱼比预期多!
日の苑日式外卖专门店