2021-11-03
油麻地除左去果栏买生果之外🫐🥑🍓🍇🍑🍒仲有间🎊新开既𝐏𝐢𝐳𝐳𝐚🍕外卖专门店🥡我地就买左个🤑劲抵既𝟐人餐👫~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• ▪𝟐人餐 👫 ($169)▪包左🔸𝟏𝟐" 大批𝐏𝐢𝐳𝐳𝐚🍕 𝟏个 🔸肉酱意粉🍝 / 蘑菇饭🍄🍚 𝟏个🔸脆鸡✨🐔 𝟐件🔸野饮🧃🥤 𝟐款.▫️12" 大批Pizza🍕有6️⃣款口味拣,我就拣左鲜虾🦐海鲜🌊薄饼,都几足料🤩薄饼系薄批底🤏🏻面配料有好多虾🦐 • 黑橄榄🫒 • 红椒♥️ • 红洋葱🧅 • 𝐌𝐨𝐳𝐳𝐚𝐫𝐞𝐥𝐥𝐚 𝐂𝐡𝐞𝐞𝐬𝐞 🧀半溶既芝士真系好正🤤.依款𝐏𝐢𝐳𝐳𝐚🍕只加左 𝐌𝐨𝐳𝐳𝐚𝐫𝐞𝐥𝐥𝐚 1️⃣种,但芝士味🧀都几出,下次可以试下佢个🧀芝士控🧀𝐏𝐢𝐳𝐳𝐚🍕,有4️⃣种芝士🧀一定好爽。或者约个钟意食辣🌶既朋友,一齐试辣肉肠𝐏𝐢𝐳𝐳𝐚😎.▫️肉酱意粉 🍝意粉份量好大🤗面头肉酱🐷都几多再加左蕃茄酱🥫同芝士🧀焗,食落酸酸甜甜😝.▫️脆鸡 ✨🐔即叫即炸🔥,可拣辣🌶 / 唔辣无辣不欢既我,梗系拣辣啦🌶表头加左♥️辣粉,鸡皮脆脆✨炸浆🤏🏻薄薄地,唔会好厚。.▫️野饮(汽水🥤) 有5️⃣款拣 / 维他纸包野饮🧃邪恶😈到底,我拣左忌廉 &
仲有间🎊新开既𝐏𝐢𝐳𝐳𝐚🍕外卖专门店🥡
🔸脆鸡✨🐔 𝟐件
🔸野饮🧃🥤 𝟐款
▫️12" 大批Pizza🍕
有6️⃣款口味拣,
我就拣左鲜虾🦐海鲜🌊薄饼,都几足料🤩
薄饼系薄批底🤏🏻
半溶既芝士真系好正🤤
或者约个钟意食辣🌶既朋友,一齐试辣肉肠𝐏𝐢𝐳𝐳𝐚😎
▫️肉酱意粉 🍝
意粉份量好大🤗
面头肉酱🐷都几多
再加左蕃茄酱🥫同芝士🧀焗,
食落酸酸甜甜😝
▫️脆鸡 ✨🐔
即叫即炸🔥,可拣辣🌶 / 唔辣
无辣不欢既我,梗系拣辣啦🌶
表头加左♥️辣粉,鸡皮脆脆✨
炸浆🤏🏻薄薄地,唔会好厚。
▫️野饮
(汽水🥤) 有5️⃣款拣 / 维他纸包野饮🧃
邪恶😈到底,我拣左忌廉 & 雪碧柠檬靑柠🍋
🔺 价钱都几抵食,特别系套餐🤑
𝟏人都有套餐 ($36 - $58)
𝟐人👭 • 𝟑人👨👩👧 • 𝟒人👨👩👧👦 • 𝟖👨👩👦👦👨👩👧👧人套餐($169 - $457)
几多个人食都买到岩既份量❣️
🔺𝟔款𝐏𝐢𝐳𝐳𝐚🍕入面 ,仲有☝🏻款系素食🌱真系满足晒大家既需要👏🏻
5 🌟为满分
味道: 🌟🌟🌟🌟
环境: (N/A)
服务: 🌟🌟🌟🌟🌟
性价比: 🌟🌟🌟🌟