2017-07-21
放题确实系聚会嘅好地方之一,食物选择多,时又比较长。今次拣千贺水产系因为见到主打有矶烧,照顾埋唔太钟意食生野嘅朋友!放题连矶烧,价钱都算几抵!比起放题,似韩烧多d我地比较迟去,只净几台仲食紧选择同一般放题差唔多,最吸引梗系多左矶烧海鲜同蔬菜矶烧海鲜唔洗落单,店员会准备好一大盘,之后再加点。其实图入面只系一部分,仲有带子同蚝。推荐虾,大只加鲜甜;蟹盖特别,味道亦唔错。三文鱼几肥美,虾亦鲜甜,象拔蚌唔爽口但好甜油甘鱼就唔太够香,带子比较细粒但几甜,整体黎讲评价唔错推荐店入面嘅烧物牛肉卷露荀够嫩,配搭唔错;牛舌烧得香口;牛柳好滑而且调味好,系咁encore!炸粉较厚不过几脆身,脆玉瓜天妇罗好特别,又多汁矶烧除左海鲜其实都仲有几多选择,烧杂菌又香又多汁,推荐;另外有菠萝同日本甜薯,烧完更好味几特别嘅菜式,肉酱味道唔错,同茄子好夹最尾食埋个粥,海胆同蟹膏煮完后味唔算好浓,但夹埋一齐都够香,推荐要赞一赞饮品,选择多仲有几款啤酒,同朋友家人吹水必备!放题黎计性价比几高,刺身定料理嘅质素都唔错,最突出系有矶烧海鲜,感觉新鲜
放题连矶烧,价钱都算几抵!
比起放题,似韩烧多d我地比较迟去,只净几台仲食紧
选择同一般放题差唔多,最吸引梗系多左矶烧海鲜同蔬菜
炸粉较厚不过几脆身,脆玉瓜天妇罗好特别,又多汁
几特别嘅菜式,肉酱味道唔错,同茄子好夹
要赞一赞饮品,选择多仲有几款啤酒,同朋友家人吹水必备!