2018-11-24
🔍$168/人 加一大角咀食街有好多好野食,今晚拣左去食韩烧,去个餐厅都大,格局亦开扬,张枱亦唔会细到同隔离打咏春咁。,整体舒服。侍应安排左座位就即刻有招呼,介绍比我地听有咩新鲜出既前菜&熟食,餐汤之类,又教我地烧咗肉先食其他野(即用油开锅免黏),服务合格。发现到有条抽风管系地下向下抽,唔系顶抽式,所以烧既时候无油烟味。我地食果日8/9成满座都唔会入左吸烟区咁,证明佢地套抽风真系好好,食完埋单后个身都冇油味,依样抵赞。👍🏻👍🏻好喇讲番食物,除咗各类前菜熟食之外(玉子烧好味)👍🏻,仲有刺身,各类寿司,生果等等,仲有雪糕,凉粉甜品,仲有自家制菊花茶,餐汤(蕃茄汤好饮)👍🏻,红豆沙,所以都算多选择。两个雪柜系自取饮品既(任饮),除左有一格柜内酒类写明要另外收费,可惜无热饮拣,只有热水,扣左少少分。自助烧物既冻柜内都好多种类既肉食,韩式腌制既猪扒、五花肉、肥牛、牛舌、鸡肾、鸡软骨、鱿鱼、墨鱼仔、扇贝等等,未能尽录。不过蔬菜类唔够肉类多。宜家物价咁高。埋单人头唔洗二佰蚊。环境服务同食物都算合格。C/P几高👍🏻🍽7/10 🔎大同韩烧大角咀大全街42-44号地舖
🍽7/10
🔎大同韩烧