2024-05-09 1741 浏览
放工想打边炉,于是去咗康怡广场嘅呢间日式火锅店试试佢!佢有唔同价钱嘅套餐,可以有唔同级数嘅牛肉同猪肉选择,我就拣咗$258呢个B 级嘅套餐。汤底我拣咗椰子鸡白汤,汤头有淡淡椰子香味,亦有鸡肉嘅甜味,质地又滑,饮落去非常舒服、好清甜牛肩肉嘅肉味好浓,食落去可以同时食到肉同汤嘅甜味,真系几唔错,又够晒大块!出面仲有唔同嘅菜、丸类、配料、小食同饮品可以拎,够晒丰富!唔使惊唔够饱,仲有乌冬、公仔面、同珍珠饭拣,任落紫菜同饭素,超正👍🏻蔬菜同小菜柜:蔬菜都几新鲜,有西洋菜、生菜、白菜小菜:日式墨鱼同豆腐、中式麻辣鱼皮、韩式泡菜,样样都唔错!甜品柜:有埋甜品真系好似食紧buffet咁饮品都有劲多款拣,想清清地解腻可以拣茶,韩国同台湾果汁都好多种真系有选择困难症。最后食返杯雪糕收尾,系香港制造,朱古力味好食总结:肉类质素唔错,配菜同饮品嘅选择都几多,价钱合理,员工服务态度都好好,绝对系回头之选!
放工想打边炉,于是去咗康怡广场嘅呢间日式火锅店试试佢!

蔬菜同小菜柜:
蔬菜都几新鲜,有西洋菜、生菜、白菜
小菜:日式墨鱼同豆腐、中式麻辣鱼皮、韩式泡菜,样样都唔错!

甜品柜:
有埋甜品真系好似食紧buffet咁

真系有选择困难症。

最后食返杯雪糕收尾,系香港制造,朱古力味好食