2018-08-10
心血来潮事件簿(14)🤤今日上午工作完,下午和朋友一齐黎到依间餐厅食野,一见依间野嘅野食都好抵,午餐$40-$60不等系一个好合理的价钱😎我同朋友就各自点左一个All Day Breakfast同埋一个焗芝士黑椒牛肉意粉😎依到嘅嘢不论点咩都好抵食同好个All Day Breakfast朋友话都唔错,个餐够大份之余仲要食到好饱,特别个炸芝士真系好好食✨✨✨鸡同其他都唔错,沙律都相当开胃🌟个焗芝士黑椒牛肉意粉都系好大份同饱肚,连大食的本尊我都差D食唔落🤤 依个餐本身系一个新奇的配搭,牛肉份量刚好,融入左芝士入面,而意粉就比较多份量,食落都唔错😎跟餐仲送左个奶油猪,我同朋友都觉得个奶油猪相当唔错👍好值得推荐俾大家 够脆之余,不论牛油定炼奶都好,D料都好足😎野饮方面我地都加左少少钱要左冻柠蜜同柠茶,只系加$3🌟如果Lunch唔知想食咩又想食得饱同平就可以黎依间食啦,多啦😋
野饮方面我地都加左少少钱要左冻柠蜜同柠茶,只系加$3🌟