2022-11-26
【 🍝鲜野菌忌廉扁意粉 】---👉🏻 跟Tea Set 送餐饮一杯☕️---💰价钱:$40~~~📍评分:10/10~~~⏩ 其实我一直想黎呢间食好耐👀,但之前就成日好多人等位,今次平日tea time 黎终于可以一试loo😝!呢度食物款式好多,韩式、意式……都好多选择🤩!环境亦都好唔错,都ok大间,氛围灯光都令人食得好舒服✨!~~~完全冇谂过食第一啖就食到超浓香蒜味🤣,同平时既忌廉意粉好唔同,蒜香mix忌廉香简直系啱洒重口味人士😈,两样都系my favourite😝!超浓厚又稠密既忌廉汁,真系好浓好好creamy🤤,一d都唔稀👍🏻!意粉系扁意粉🍝,口感好有嚼劲,够烟韧感😚,而且带有意粉麦香,又够挂汁索汁,食落完全唔会干身👻!配埋野菌、菠菜、洋葱等等一齐食,口感味道上都更多元更有层次👅,成碟意粉食落好夹好好食,反而多左蒜香令忌廉冇咁腻😛!~~~✅ 整体黎讲,话就话 tea set mini size😹,但份量绝对绝对系足料到爆‼️直程多过出面d dinner set份量啦🫡!又大份又高质又便,抵食到哇哇声啦真心❣️!食完真系觉得自己赚洒🐷!~~~性价比:5+++/5回头度:5+++/5卖相:5
---
👉🏻 跟Tea Set 送餐饮一杯☕️