晚市有定食套餐,全部都系$100以内,系实惠之选😎冬荫功凤尾虾汤河(定食)🍜跟餐有三色小食,即系吞拿鱼沙律、鸡卷、朱古力蛋糕,仲可以拣肉丸扎肉鲜鸡汤或者冬荫功汤,再加埋饮品,虽然配搭唔系好泰式,但有齐沙律、汤、小食、甜品、饮品,算系抵食又完满嘅一个set👍朋友之前试过冬荫功觉得唔错,今次再encore,凤尾虾起码有5、6只,冬荫功落咗好多香料,辣味慢慢渗出嚟几过瘾😋招牌烧豚肉饭(定食)🍚依款定食同样包括上面提到嘅三色小食、汤、饮品,豚肉饭面头有酸辣青木瓜沙律小山丘⛰拨开沙律就会见到铺满饭面嘅豚肉片,豚肉片以甜辣酱调味,浓味嘅豚肉片好啱送饭,仲有流心温泉蛋,口感十分丰富,而且份量真系激多😱丝网春卷🥢跟餐加$22有成4件丝网春卷,虽然丝网皮包得有少许松散,但系味道同口感都ok,炸得松脆唔会太油腻,抵食!泰式奶茶🧋
晚市有定食套餐,全部都系$100以内,系实惠之选😎

冬荫功凤尾虾汤河(定食)🍜