2017-09-25 1099 浏览
今日又到男人聚会,当然都系系去大排档啦。今次男人就选择咗去麒麟站嘅大排档,去到好彩今日唔算好热,有风扇都可以接受到,而且卫生程度都唔错。今次嗌咗五样送两个饭再加一个嘢饮每人都系一百蚊好抵食,金银蛋菜心菜心啱啱煮得都几好够入味,金银蛋份量少咗啲,但系都可以接受。椒盐九肚鱼觉得唔错,因为唔太由而且面都够脆口入面九肚鱼都好滑溜 。马拉盏炒通菜好咸,同埋通菜太熟所以好淋,味道好一般。清汤腩萝卜唔够入味,牛腩够淋但系都系冇乜味道,有啲鞋只系属一般。西柠鸡鸡食落去口感麻麻哋,酱汁唔错够酸而且唔会太杰身。 所以最后我哋带咗食咗两个钟头整体上都满意,因为始终好抵食嘅关系,但系整体𩠌就觉得咸咗少少。