2022-06-08 642 浏览
😋呢间泰菜大件夹抵食 好岩一大班人黎🌟超推介 串烧 系香港食过数一数二好食 串串都啖啖肉 好厚 调味好够 就咁食唔洗点沙嗲酱都超好味 👍🏻👍🏻👍🏻青咖哩牛腩发现呢间煮肉好掂 d牛腩系一旧旧厚身 唔系平时一细块 重点煮到好淋好入味 除左咖哩味仲要食到牛既味道 原个椰香海鲜焗饭 我本身好钟意食呢个饭 而且唔系间间泰菜有 呢度都做得几好 份量超足 海鲜料都多 焗到好香椰汁味😋😋佢仲会送番杯椰青水比你饮 好抵食 少少失望菜式🙊🙊咖哩青口农夫包 我第一次食呢款包 成日都见到呢款包既相 好吸引 但个包焗得唔够脆 加上咖哩唔系我杯茶 系比较啖口唔辣个款泰式咖哩 我觉得唔够惹味 反而我本身唔好青口 但觉得d青口几好食 下次午餐再黎食试下配牛腩 可能会差好远🤩🤩 提提大家牛腩农夫包得下晏先有
😋呢间泰菜大件夹抵食 好岩一大班人黎

🌟超推介