2017-09-26 890 浏览
玻璃屋系元朗都薄有名气,就系抵食又大件~~今日因为屋企人都好懒惰同时又唔太饿,所以叫我买个炒饭返去share 食就算买一个饭质饱三个成年人,唔洗谂都知去边啦因为都成五点钟,过左茶餐又未到晚餐既时份,所以餐厅都系得两台客虽然大家叫既野都唔同,但系共通点都系一样,就系好大份!!见到有人叫左椒盐猪扒饭真系好想食呀 豉油汁!不过因为家人都唔会钟意食d 咁热气既野,所以叫左个杨chow 炒饭$42 包野饮~~野饮当然系叫奶茶~~因为餐厅既装修呢都痴晒d 镜系墙,所以反射见到师傅炒我个饭炒到"hom hom"声咁有火喉真系好期待啊原谅我今日唔记得影相,唯有文字表达打开个饭盒真系好大盒呀!系多到呢会有饭盒个梯形shape 出左黎呀大份到三个人食都食唔晒 (不过我家人系细食的)讲返个味道啦~黎得呢d 快餐呢就唔会预系健康野既,不过呢个炒饭呢又真系有dd 多油个味道都系普普通通啦~不过不失,系大家认知既杨chow 炒饭既味道料方面都ok 既,适中!杯奶茶佢预先帮我落左糖,所以都有dd 甜,仲cover 左d 奶茶既味道tim但系都好饮既,不过下次要叫佢糖另上先得如果有人好似我咁买外卖都记得要叫佢唔好落糖
玻璃屋系元朗都薄有名气,就系抵食又大件~~

买一个饭质饱三个成年人,唔洗谂都知去边啦

虽然大家叫既野都唔同,但系共通点都系一样,就系好大份!!

见到有人叫左椒盐猪扒饭真系好想食呀
 豉油汁!

$42 包野饮~~野饮当然系叫奶茶~~

咁有火喉真系好期待啊

原谅我今日唔记得影相,唯有文字表达

大份到三个人食都食唔晒 (不过我家人系细食的)

讲返个味道啦~

料方面都ok 既,适中!

但系都好饮既,不过下次要叫佢糖另上先得

如果有人好似我咁买外卖都记得要叫佢唔好落糖呀~

咁多年黎都keep 到抵食夹大件既风格
2017-09-24
10 分钟 (外卖自取)