呢一间餐厅好适合大人细路一齐过嚟食,因为佢比平时嘅任食打边炉平!平时任食打边炉一个火锅汤底都要三百几蚊,但系佢系$328饮食,而且包埋点心、雪糕、饮品!任食火锅可以拣两个汤底,我哋拣咗花胶鸡养生汤底及芫荽皮蛋汤底花胶汤底,大概有四五个花胶,有红枣、杞子鸡,等等嘅配料,汤底味道尚算浓郁;芫荽皮蛋就比较味道简单,但系钟意芫荽嘅人就唔可以错过澳洲和牛牛肉切得好薄,一叠油45分,都算唔错,而且好香牛肉味,食落去唔会太银,入口即溶安格斯牛肉相对澳洲和牛嚟讲就厚身少少,但系都系六5秒左右就食得,而且佢比较有弹性,几好食虾滑、黑松露墨鱼滑两种味道都好食,特别钟意黑松露酱,比较香,有特色蔬菜拼盘打边炉一定要食菜,生菜、娃娃菜、粟米都系新鲜嘅🌽海鲜拼盘有各样嘅海鲜,例如虾、带子、鱼、鲍鱼等等,最好食嘅系带子,鲜美!下同埋鲍鱼都唔错,值得一试手工点心虾饺虾饺真系要赞一赞,因为佢每一粒都比平时喺酒楼食嘅大一倍,所以一个人食一粒就好似食咗两粒咁,真系好饱,而且都好食小笼包都几有水准嘅小笼包,同平时酒楼食嘅差唔多,整体嚟讲系好食红糖糍粑比较特别嘅甜品,外面炸咗,入面就有红糖浆,对女性嚟讲比较友好Häagen-D

任食火锅
可以拣两个汤底,我哋拣咗花胶鸡养生汤底及芫荽皮蛋汤底

澳洲和牛

安格斯牛肉

虾滑、黑松露墨鱼滑
两种味道都好食,特别钟意黑松露酱,比较香,有特色

蔬菜拼盘
打边炉一定要食菜,生菜、娃娃菜、粟米都系新鲜嘅🌽

海鲜拼盘

手工点心
虾饺

小笼包
都几有水准嘅小笼包,同平时酒楼食嘅差唔多,整体嚟讲系好食

红糖糍粑

Häagen-Dazs士多啤梨雪糕
每一个客人都有一个Haagen大雪糕,呢个系我最欣赏,因为Häagen-Dazs都唔平,最尾用佢结束就好满足