2019-08-07
作为一名健身教练,听班街坊学生讲,富东街市都有好野食逢星期5都要入东涌,今日提早入去就系要同学生去食呢间。门面新净企企理理, 见到OLEOLEOLE哩个店名自动系心入面唱左出黎哗! 一见餐牌真系唔知点叫好,全部都吸引好想食价钱仲好抵添,3份墨西哥玉米饼、单拼鸡肉配墨西哥烤饼、一盒柠檬茶呀唔该!玉米饼有鸡肉, 牛肉同杂菜拣, 20蚊一份, 48蚊就有齐3份, 咁就梗系拣3份啦ORDER完我地就望住师傅既背影忙于煮我地既外卖, 每份都系师傅即场制作、保证份份新鲜! 好快就包好外卖比我地, 行去附近商场坐低食先。一打开,非常之香,全部好足料,D料多到一拎起就想跌出黎咁~ 鸡肉烤饼薄饼皮口感好好又唔会好厚, 带少少烟韧我中意, 包住鸡肉蕃茄等等既材料之外, 仲有D汁酱, 食落唔会亁争争, 正! 至于玉米片就辣辣地令到佢更加香口, 其中牛肉玉米片味道宁舍突出, 玉米片脆卜卜既口感之下食到牛肉香同莎莎酱碎蕃茄同生菜等等, 味道同口感都好多层次另外外卖盒好好咁分隔左牛油果酱, 酸忌廉酱同埋碎蕃茄, 我自己就觉得无论加系玉米片度定系加系烤饼度都一样咁好食食食下原来都好饱肚, 仲有一份烤饼留到上完堂
食食下原来都好饱肚, 仲有一份烤饼留到上完堂先当TEA咁食, 除左冻左之外一样咁好味, 而且个皮竟然都无变硬首先要系东涌揾一间食墨西哥菜既餐厅都唔易, 就算有价钱都唔平, 依间虽然只系小店, 但食物质素绝对可以上大枱之余价钱咁平, 真系好抵食! 而且即场制作一定系加分位。
呢间真系食过黎寻味,下次黎试吓佢d饭先!
今日直落4堂都够哂消耗依份咁大既午餐
拜拜!