2012-08-07
避免要排队, 我地六点钟就入去食啦;果阵仲有好多空枱,所以完全唔洗等位;间舖黏咗好多剪报出黎;原来个厨师曾经系”添好运“度做我地两条友,嗌咗八样点心; 鳯爪排骨饭. 不过不失. 锦锈白玉饺,几好食. 同虾饺好似. 只系多咗啲粟米粒. 沙律虾春卷,系啲杂果沙律mix啲虾. 都几正 真系菠萝饱,佢个饀系真系有菠萝. 第一口我觉得有啲怪. 第二口觉得有啲似鳯莉酥. 之后都接受咗佢个味 都okay ge.脆皮虾肠粉. 正啊!个虾真系炸得好脆. 一试就知系即叫即做滋味蜂巢卷. 好浓嘅黑糖味. 比马拉糕有新意. 个味又唔会太甜. 算系唔错.芥末咸水角. 正啊依个坚系. 个芥末唔会太呛. mix 埋啲肉碎. 真系唔错!!!!!!!!!!苹果叉烧酥. 见佢系夏日限定. 就试一试. 都okay. 唔会觉得突兀.总括黎讲. 两条友食八样. 真系仲可以打包返屋企吔. 都只系$156. 唔算贵啊!
避免要排队, 我地六点钟就入去食啦;
果阵仲有好多空枱,所以完全唔洗等位;
间舖黏咗好多剪报出黎;
原来个厨师曾经系”添好运“度做
我地两条友,嗌咗八样点心; 鳯爪排骨饭. 不过不失. 锦锈白玉饺,几好食. 同虾饺好似. 只系多咗啲粟米粒. 沙律虾春卷,系啲杂果沙律mix啲虾. 都几正 真系菠萝饱,佢个饀系真系有菠萝. 第一口我觉得有啲怪. 第二口觉得有啲似鳯莉酥. 之后都接受咗佢个味 都okay ge. 脆皮虾肠粉. 正啊!个虾真系炸得好脆. 一试就知系即叫即做 滋味蜂巢卷. 好浓嘅黑糖味. 比马拉糕有新意. 个味又唔会太甜. 算系唔错. 芥末咸水角. 正啊依个坚系. 个芥末唔会太呛. mix 埋啲肉碎. 真系唔错!!!!!!!!!! 苹果叉烧酥. 见佢系夏日限定. 就试一试. 都okay. 唔会觉得突兀.